top of page
Ara

Kültür Sanat Lazım

Güncelleme tarihi: 11 Nis 2021

Merhaba. Kültür-Sanat köşemizin ilk yazısı olan ne olduğunu bizim de tam bilmediğimiz bir içerikle karşınızdayız. Karşınızda derken düşmanca değil yani yanlış anlaşılma olmasın arkadaşça dostça bir şeyler aktarabilmek için karşınızdayız. Şimdi çayınızı alın ve yazımızı okumaya başlayın. Hatta başladınız bile ve hala okuyorsunuz.


Aslında biz bu siteyi ürünlerimizin satışını ve sergilenmesini yapmak için açmıştık ama o işler öyle olmuyormuş. Beceremedik onu. Biz de dedik ki madem siteyi açmış bulunduk mundar olmasın. O kadar 1 yıllık alan adı falan aldık bir de blog sitesine dönüştürmeye çalışalım bakalım onu becerebilecek miyiz dedik. Hep beraber izleyip görelim bakalım neler olacak?



Olazım ismini size lazım olan giyim ve aksesuar tarzı ürünlerin satışını yapmak için seçmiştik. Ama böyle maddi şeyler lazım olduğu kadar manevi şeyler de lazım tabi. Biz de bir yerde insanız bizim de duygularımız var. Ve bu tarz şeyleri ne biz satabiliriz ne de sizler satın alabilirsiniz. O yüzden burada ücretsiz içerik üretmeye çalışıp hem sizlerin ruhunu hem de kendi ruhumuzu doyurmaya uğraşacağız.


Biz burada genel olarak kendi ilgi alanlarımızla alakalı birtakım içerikler üreteceğiz. İlgi alanlarımız da işte Edebiyat olsun, Müzik olsun, Sosyoloji olsun, efendime söyleyeyim Psikoloji, Felsefe, Tarih falan olsun, yer yer Coğrafya, Vatandaşlık, Güncel Konular(evet evet KPSS’ye hazırlanıyoruz.) falan aklınıza ne geliyorsa işte belki magazin konuşup dedikodu bile yaparız.


Sizler de bize hem okuyarak hem de isterseniz yazarak dahil olabilirsiniz. Kapımız herkese açık. Bloğumuzda yazı yazmak için "Yazar Ol" bölümüne içeriklerinizi ekleyip bize gönderebilirsiniz.

16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page