top of page
Ara

Ne İzlesek: Brooklyn 99

Güncelleme tarihi: 25 Mar 2021



Bu hafta sizlere izlerken çok eğlendiğim bir dizi ile geldim. Brooklyn 99 Netflix’te sürekli karşıma çıkan dizilerden biriydi çünkü sürekli sık izlenenlerde. Popüler olan işlerden nedense hep kaçınmışımdır ama gülmeye ihtiyacım olduğu bir dönemde hadi bir şans vereyim dedim. İyi ki vermişim.


Hem polisiye ve kriminal işlere olan ilgimden hem de bir şey izlemek istediğimde önceliğimin hep komedi olmasından kaynaklı beni içine çekti. Ana karakterler, yan karakterler, olaylar, anlık durumlar öyle ince muziplikler içeriyor ki.. Basit bir diyalog bile kıh kıh güldürebiliyor sizi.


Brooklyn 99 bir iş yeri komedisi diyebiliriz. 99 No’lu karakolda çalışan dedektiflerin birbiri ile iletişimi, ilişkisi ve iş gereği uğraştıkları olaylar akıp gidiyor. Bölümleri 20 dakika ve şimdilik 7 sezonu bulunuyor. Netflix'ten ya da Dizibox gibi platformlardan ulaşabilirsiniz.


Jake ve Amy’nin duygusal gidişatı, Holt’un sıcak otoritesi, Rosa Diaz’ın soğuk duygusallığı, Charles’ın hobileri ve sevecenliği, Terry’nin yumuşak karnı (!), Gina’nın haklı öz sevgisi, Scully ve Hitchcock’un sonsuz oburluğu ve tembelliği ile izledikçe onların iş arkadaşları gibi hissediyorsunuz, bu his bir durum komedisi işlerinde olmazsa olmaz şartlardan bence, beni böyle yakaladılar :D


Cool cool cool

Keyifli seyirler..

16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page